Hvordan kan vi hjælpe dig?

Onlineløsninger

Tilbage til support

Ofte stillede spørgsmål

Hvor kan jeg tjekke mine transaktioner?

Du finder dine transaktioner i appen eller på Mit Kort Online ved at logge på firstcard.dk.

Hvad er fordelene ved First Cards app?

I appen kan du:

• tjekke transaktioner og fakturerede køb/hævninger
  • få meddelelser, når der er foretaget et køb med kortet
  • tjekke og hente transaktioner for hver kategori i op til 12 måneder
  • læse spørgsmål og svar om kortet og kortforsikringen
  • læse om fordele og rabatter knyttet til kortet
  • kontakte kundeservice via sikker e-mail eller pr. telefon.

Hvilke enheder findes First Cards app til?

Appen findes til både Apple- og Android-enheder. Log på med NemID. Har du valgt engelsk som sprog på din enhed (smartphone, tablet), får du den engelske version.

Hvad er Mit Kort Online?

Mit Kort Online er en onlineløsning, som du logger på via firstcard.dk

Du kan:

• tjekke transaktioner og fakturerede køb/hævninger, også før fakturaen kommer
  • tjekke transaktioner og fakturahistorik for de seneste 24 måneder
  • tjekke køb for bestemte tidsintervaller eller efter andre kriterier
  • kontakte kundeservice via en sikker meddelelsesfunktion eller pr. telefon
  • ændre adresse- og kontaktoplysninger under Min profil.

Du kan altid vælge, hvilken periode du vil hente, og eksportere dine transaktioner til Excel.

Hvordan logger jeg på Mit Kort Online via firstcard.dk?

Du logger på via firstcard.dk med NemID eller med den kode, du fik sammen med kortet.

Hvordan kommer jeg i gang med NemID?

Du går ind i Netbank og henter det. Se instruktionerne nedenfor.

Se også