Onlinetjänster & First Card app

Hur loggar jag in i First Card app?

Du loggar in med dina bankkoder. Appen ber dig om lov till att öppna din banks identifieringsmetod.

Var kan jag se mina korthändelser?

Du kan se dina korthändelser både i First Card app och Kortinnehavarens nättjänster.

Tips: Om du har tappat bort ett inköpskvitto kan du använda sökfunktionen i First Card app för att hitta transaktionen. Transaktionsdetaljerna kan hjälpa köpstället att hitta transaktionen i sina system.

Vilka är fördelarna med First Card app och Kortinnehavarens nättjänster?

I First Card app kan du:

• Aktivera ditt kort
  • Begränsa i vilka länder ditt kort kan användas
  • Granska nya kortköp och fakturerade köp/uttag
  • Få notiser om när ett köp gjorts med kortet
  • Granska och hämta köp per kategori upp till tolv månader
  • Läsa frågor och svar om kortet och kortförsäkringen
  • Läsa om våra partnererbjudande kopplade till kortet

I First Card app och Kortinnehavarens nättjänster kan du:

• Se faktuerade och ofakturerade inköp
  • Kontakta kundservice via säker meddelandetjänst eller telefon
  • Ge feedback

I kortinnehavarens nättjänster kan du:

• Granska och hämta köp per kategori upp till 24 månader
  • Tips: Du kan också exportera dina korthändelser till Excel via Kortinnehavarens nättjänster

Hur loggar jag in i Kortinnehavarens nättjänster?

Du hittar inloggningslänken uppe i högra hörnet.

Jag har inte ett finskt socialsignum och kan således inte logga in. Hur gör jag?

Ta kontakt med vår kundtjänst: 0200 52100.

Aloita Apple Payn käyttö.

Aloita Google Payn käyttö.