Onlinetjänster

Tillbaka till support

Frequently asked questions

Var kan jag granska mina transaktioner?

Du hittar dina transaktioner i appen eller på Mitt Konto Online efter inloggning på firstcard.se.

Vad är fördelarna med First Cards app?

I appen kan du:

• aktivera ditt kort
  • öppna ditt kort för internetköp och begränsa var ditt kort kan användas
  • granska transaktioner och fakturerade köp/uttag
  • få notiser om när ett köp gjorts med kortet
  • granska och hämta transaktioner per kategori upp till tolv månader
  • öppna ditt kort för Internetköp
  • begränsa användningen av ditt kort geografiskt
  • läsa frågor och svar om kortet och kortförsäkringen
  • läsa om förmåner och rabatter kopplade till kortet
  • kontakta kundservice via säker e-post eller telefon.

Till vilka enheter kan jag ladda ner First Cards app?

Appen är tillgänglig för både Apple- och Androidenheter. Logga in med Mobilt BankID. Om du har angett engelska som språk för din enhet (smarttelefon, surfplatta) får du den engelska versionen.

Jag har frågor, synpunkter eller förslag om appen. Vem kontaktar jag?

Skicka dina synpunkter till app.firstcard@nordea.com. Andra frågor om First Card, till exempel fakturor, besvaras av kundservice.

Vad är Mitt Konto Online?

Mitt Konto Online är en onlinetjänst som du loggar in till på firstcard.se.

Du kan:

• Aktivera ditt kort
  • öppna ditt kort för alla internetköp
  • begränsa var du vill att ditt kort ska kunna användas
  • granska transaktioner och fakturerade köp/uttag, även innan fakturan kommer
  • granska transaktioner och fakturahistorik för de senaste 24 månaderna
  • granska köp för visst tidsintervall eller enligt andra kriterier
  • kontakta kundservice via säker meddelandetjänst eller per telefon
  • ändra adress- och kontaktuppgifter under Min Profil

Du kan alltid välja vilken period du vill ladda ner till din dator och exportera dina transaktioner till Excel.

Hur loggar jag in på Mitt Konto Online via firstcard.se?

Du loggar in på tjänsten på www.firstcard.se med Mobilt BankID eller med koden du fick tillsammans med ditt kort.

Hur kommer jag igång med Mobilt BankID?

Du går in på din Internetbank och ladda ner det. Se instruktioner nedan.

Se också

Hittar du inget svar?
Kontakta oss.

Call

Kundservice

Vardagar kl. 8:00 - 17:00

Vår kundservice finns på plats vardagar för alla slags frågor.

Call

Vill du spärra ditt kort? Annat akut ärende?

Dygnet runt

Efter kontorstid hjälper vi dig med akuta ärenden som att spärra ditt kort eller om du skulle få problem med att betala med kortet. Du ringer kundservice som vanligt och kopplas till 24/7 servicen.