PIN & inloggningskoder

Jag har glömt min PIN-kod, vad gör jag?

Kontakta oss så skickar vi din nuvarande PIN-kod till dig. Du kan göra detta i appen, på Mitt Kort Online eller genom att ringa kundservice.

Hur många gånger kan jag ange fel PIN-kod innan kortet spärras automatiskt?

Kortet spärras automatiskt efter tre felaktiga kodförsök i följd under kortets livslängd. De två första kodförsöken kan alltså ha inträffat för längesedan, men de sparas i systemet. Om detta inträffar kontaktar du kundservice.

Jag har glömt inloggningskoden till firstcard.se – hur gör jag för att få en ny kod?

Vi föreslår att du använder Mobilt BankID för att logga in. Om du föredrar att använda en inloggningskod kan du beställa en ny genom att klicka på ”Jag behöver en ny inloggningskod” i inloggningsrutan. Koden får du inom några dagar och kan sedan ändra den till en valfri egen kod.

Jag har inget svenskt personnummer - hur loggar jag in?

Kontakta kundservice så hjälper vi dig komma igång med våra onlinetjänster.

Se också

Hittar du inget svar?
Kontakta oss.

Call

Kundservice

Vardagar kl. 8:00 - 17:00

Vår kundservice finns på plats vardagar för alla slags frågor.

Call

Vill du spärra ditt kort? Annat akut ärende?

Dygnet runt

Efter kontorstid hjälper vi dig med akuta ärenden som att spärra ditt kort eller om du skulle få problem med att betala med kortet. Du ringer kundservice som vanligt och kopplas till 24/7 servicen.