Hakemuslomakkeet

Kortin hakemuslomakkeiden ohjeet ja postiosoite

1. Täytä yrityshakemus.
  2. Täytä korttihakemus jokaisesta haettavasta kortista – valitse korttityyppi ja haluttu maksuvastuu.
  3. Postita hakemuksista alkuperäiset allekirjoitetut pankin kappaleet (yrityshakemus ja korttihakemus/hakemukset).

Kaiken postin voi lähettää meille ilman postimaksua Suomesta.

Mikäli olet uusi asiakas, lähetäthän yrityssopimuksen ja korttihakemukset osoitteeseen:

Nordea Bank Oyj
2229 First Card Asiakaspalvelu, VC341
Tunnus 5001230-2229
00006 VASTAUSLÄHETYS

Mikäli yrityksellänne on jo First Card -sopimus, lähetäthän korttihakemukset osoitteeseen:

Nordea Bank Oyj
2229 First Card Asiakaspalvelu, PU112
Tunnus 5001230-2229
00006 VASTAUSLÄHETYS

Ulkomailta lähetettäessä käytä osoitetta:

Nordea Bank Oyj
2229 First Card Asiakaspalvelu, VC341
Aleksis Kiven katu 3-5
FI-00020 NORDEA
FINLAND

PDF-tiedostojen avaamiseksi tarvitset Adobe Reader ohjelman. Voit ladata sen ilmaiseksi täältä.

Hakemuslomakkeet

Raportointipalvelu

Mastercard ID Check ja Visa Secure

PDF-tiedostojen avaamiseksi tarvitset Adobe Reader ohjelman. Voit ladata sen ilmaiseksi täältä.