Online-palvelut & First Card -sovellus

Miten kirjaudun First Card -sovellukseen?

Kirjaudu sovellukseen pankkitunnuksillasi. Sovellus kysyy sinulta lupaa avata pankkisi tunnistaumisprosessi. Huom. sovelluksen alalaidassa tulee olla valittuna Luottokorttini on myönnetty Suomessa.

Missä voin nähdä korttitapahtumani?

Näet korttitapahtumasi First Card -sovelluksessa ja Kortinhaltijan verkkopalvelussa.

Vinkki: Jos olet hukannut ostokuitin voit käyttää hakutoimintoa First Card appissa löytääksesi oston. Tämä helpottaa kauppiaan työtä löytää tapahtuma heidän järjestelmistään.

Mitkä ovat First Card -sovelluksen & Kortinhaltijan verkkopalvelun edut?

First Card -sovelluksessa voit:

• aktivoida korttisi
  • muuttaa korttiasetuksiasi maarajauksia tai estää kortin käyttö tilapäisesti
  • nähdä vuoden takaiset tapahtumat ja suodattaa ne aikajakson tai toimialan mukaan

First Card -sovelluksessa ja Kortinhaltijan verkkopalvelussa voit:

• nähdä laskutetut ja laskuttamattomat korttitapahtumat
  • lähettää viestejä turvallisesti asiakaspalveluumme
  • lähettää palautetta

Kortinhaltijan verkkopalvelussa voit:

• nähdä jopa kahden vuoden takaiset tapahtumat ja suodattaa ne aikajakson tai toimialan mukaan
  • tarkistaa ja hakea ostoja ja nostoja eri suodatuksilla
  • vinkki: Voit myös viedä korttitapahtumasi Exceliin, valitse haluamasi tapahtumat ja klikkaa "Vie" -nappulaa.

Millä laitteilla voin käyttää First Card -sovellusta?

First Card app on käytettävissä sekä Apple että Android -laitteilla. Laitteen kieli määrittää sovelluksen kieliversion.

Haluan antaa palautetta sovelluksesta. Minne voin lähettää palautteen?

Otamme ilomielin vastaan kaiken palautteen! Voit laittaa palautetta suojatulla viestillä First Card -sovelluksen tai Kortinhaltijan verkkopalvelun kautta. Voit halutessasi myös soittaa asiakaspalveluumme numeroon 0200 52100.

Miten kirjaudun Kortinhaltijan verkkopalveluun?

Kirjautuminen tapahtuu oikeasta yläkulmasta löytyvän linkin kautta.

Minulla ei ole pohjoismaista henkilötunnusta. Miten pääsen kirjautumaan palveluihin?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme 0200 52100.

Aloita Apple Payn käyttö.

Aloita Google Payn käyttö.