Kuinka voimme auttaa?

Online-palvelut

Takaisin tukeen

Usein kysytyt kysymykset

Missä voin nähdä korttitapahtumani?

Näet korttitapahtumasi First Card appissa ja kortinhaltijan verkkopalvelussa (sisäänkirjautuminen firstcard.fi sivujen kautta) .

Vinkki: Jos olet hukannut ostokuitin voit käyttää hakutoimintoa First Card appissa löytääksesi oston. Tämä helpottaa kauppiaan työtä löytää tapahtuma heidän järjestelmistään.

Mitkä ovat First Card appin edut?

Sovelluksessa voit:

• aktivoida korttisi
  • muuttaa korttiasetuksiasi maarajauksien tai estää kortin käyttö tilapäisesti
  • nähdä laskutetut ja laskuttamattomat korttitapahtumat
  • nähdä vuoden takaiset tapahtumat ja suodattaa ne aikajakson tai toimialan mukaan
  • lähettää viestejä turvallisesti asiakaspalveluumme
  • lähettää palautetta sovelluksesta

Minne voin ladata First Card appin?

First Card app on käytettävissä sekä Apple että Android -laitteilla. Laitteen kieli määrittää sovelluksen kieliversion.

Lue lisää

Etkö löydä vastausta kysymykseesi? Ota yhteyttä:

Call

First Card asiakaspalvelu

Arkisin palvelemme suomeksi klo 8-17.

Muina aikoina palvelemme korttiongelmissa ruotsiksi ja englanniksi.

Call

Haluatko sulkea korttisi?

Auki 24/7

Sulkupalvelumme palvelee 24/7 jos korttisi esimerkiksi varastetaan tai ulkomainen automaatti nielaisee korttisi. Ilmoita katoamisesta välittömästi ympäri vuorokauden palvelevaan korttien sulkupalveluun. Kadonneen tai varastetun kortin tilalle saat uuden kortin noin viikon kuluessa. Voimme tarvittaessa toimittaa myös korvaavan kortin matkakohteeseesi.

Laita meille viestiä

Voit laittaa meille viestiä turvallisesti FirstCard App-sovelluksen tai kortinhaltijan verkkopalvelun kautta.