Viktigt för dig som använder First Card app !

Vi har uppdaterat vår app och gjort den säkrare. För att kunna använda appen behöver du ha någon typ av säkerhetslås på din telefon som t.ex. kod, touch-ID eller face-ID. Så fort du har aktiverat det så fungerar appen som vanligt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ändra kontaktuppgifter

Tillbaka till support

Vanliga frågor

Hur ändrar jag min adress?

Du kan kontakta kundservice via meddelandetjänsten i appen, Mitt Kort Online eller genom att ringa 0771-40 71 70.

Jag har bytt namn – behöver jag meddela First Card?

Ja, du måste kontakta kundservice via meddelandetjänsten i appen, Mitt Konto Online eller genom att ringa 0771-40 71 70. Vi beställer då ett nytt kort i ditt nya namn (kostnaden är för närvarande 100 SEK).

Hittar du inget svar?
Kontakta oss.

Call

Kundservice

Vardagar kl. 8:00 - 17:00

Vår kundservice finns på plats vardagar för alla slags frågor.

Call

Vill du spärra ditt kort? Annat akut ärende?

Dygnet runt

Efter kontorstid hjälper vi dig med akuta ärenden som att spärra ditt kort eller om du skulle få problem med att betala med kortet. Du ringer kundservice som vanligt och kopplas till 24/7 servicen.