Problem att logga in i First Card app

En del användare har nu problem att logga in i vår app. Vi jobbar på en lösning och rekommenderar att ni använder Mitt Kort Online tills dess problemet är löst.

Hur kan vi hjälpa dig?

Onlinetjänster

Tillbaka till support

Vanliga frågor

Var kan jag se mina transaktioner?

Du hittar dina transaktioner i appen eller på Mitt Konto Online efter inloggning på firstcard.se.

Tips! Om du har tappat bort ditt köpkvitto kan du använda tjänsten Sök för att hitta ditt köp i appen. Det gör det enklare för butiken att plocka fram transaktionen i sina system och det räcker oftast för att du ska kunna reklamera eller returnera en inköpt vara.

Vad är fördelarna med First Cards app?

I appen kan du:

• aktivera ditt kort
  • öppna ditt kort för internetköp och begränsa var ditt kort kan användas geografiskt
  • granska transaktioner och fakturerade köp/uttag
  • få notiser om när ett köp gjorts med kortet
  • granska och hämta transaktioner per kategori upp till tolv månader
  • läsa frågor och svar om kortet och kortförsäkringen
  • läsa om förmåner och rabatter kopplade till kortet
  • kontakta kundservice via säker e-post eller telefon

Till vilka enheter kan jag ladda ner First Cards app?

Appen är tillgänglig för både Apple- och Androidenheter. Logga in med Mobilt BankID. Om du har angett engelska som språk för din enhet (smarttelefon, surfplatta) får du den engelska versionen.

Jag har frågor, synpunkter eller förslag om appen. Vem kontaktar jag?

Ställ dina frågor eller ge dina synpunkter eller förslag om appen till kundservice 0771 40 71 70 .

Vad är Mitt Konto Online?

Mitt Konto Online är en onlinetjänst som du loggar in till på firstcard.se.

Du kan:

• aktivera ditt kort
  • öppna ditt kort för internetköp och begränsa var ditt kort kan användas geografiskt
  • granska transaktioner och fakturerade köp/uttag, även innan fakturan kommer
  • granska transaktioner och fakturahistorik för de senaste 24 månaderna
  • granska köp för visst tidsintervall eller enligt andra kriterier
  • kontakta kundservice via säker meddelandetjänst

Tips! Om du vill läsa dina transaktioner i Excel-format markerar du bara transaktionerna och exporterar dem till Excel genom att klicka på Excel-knappen. Du bestämmer själv hur informationen ska presenteras. Och all information sparas i två år.

Hur loggar jag in på Mitt Konto Online via firstcard.se?

Du loggar in på tjänsten på www.firstcard.se med Mobilt BankID eller med inloggningskod.

Hur kommer jag igång med Mobilt BankID?

Du går in på din Internetbank och ladda ner det. Se instruktioner nedan.

Se också

Hittar du inget svar?
Kontakta oss.

Call

Kundservice

Vardagar kl. 8:00 - 17:00

Vår kundservice finns på plats vardagar för alla slags frågor.

Call

Vill du spärra ditt kort? Annat akut ärende?

Dygnet runt

Efter kontorstid hjälper vi dig med akuta ärenden som att spärra ditt kort eller om du skulle få problem med att betala med kortet. Du ringer kundservice som vanligt och kopplas till 24/7 servicen.