PIN & inloggning till våra onlinetjänster

Jag har glömt min PIN-kod, vad gör jag?

Kontakta oss så skickar vi din nuvarande PIN-kod till dig. Du kan kontakta oss via appen, Mitt Kort Online eller genom att ringa kundservice på 0771-40 71 70.

Hur många gånger kan jag ange fel PIN-kod innan kortet spärras automatiskt?

Kortet spärras automatiskt efter tre felaktiga kodförsök i följd under kortets livslängd. De två första kodförsöken kan alltså ha inträffat för längesedan, men de sparas i systemet. Om detta inträffar kontaktar du kundservice på 0771-40 71 70.

Hur loggar jag in till Mitt Kort Online?

Enklast loggar du in med Mobilt BankID till Mitt Kort Online. Kontakta kundservice på 0771-40 71 70 om du behöver hjälp att komma igång med våra onlinetjänster.

Jag har inget svenskt personnummer - hur loggar jag in?

Kontakta kundservice på 0771-40 71 70 så hjälper vi dig komma igång med våra onlinetjänster.

Se också

Hittar du inget svar?
Kontakta oss.

Call

Kundservice

Vardagar kl. 8:00 - 17:00

Vår kundservice finns på plats vardagar för alla slags frågor.

Call

Vill du spärra ditt kort? Annat akut ärende?

Dygnet runt

Efter kontorstid hjälper vi dig med akuta ärenden som att spärra ditt kort eller om du skulle få problem med att betala med kortet. Du ringer kundservice som vanligt och kopplas till 24/7 servicen.