Apple Pay — First Card - ger dig mer tid till det som är viktigt för ditt företag

Support

Apple Pay

Hur ansluter jag mig till Apple Pay?

Lägg till kort i Apple Pay

1. Öppna Apple Plånbok.
  2. Klicka på + tecknet och följ instruktionerna för att lägga till ditt kort.
  3. Godkänn villkoren.
  4. Bekräfta genom First Card -appen.

Hur betalar jag i butik med iPhone eller Apple Watch?

• Om du har en telefon med Touch ID: Dubbelklicka på ”Touch ID”, eller håll din iPhone mot kortterminalen med fingret på Touch ID .
  • Om du har en telefon med Face ID: Dubbelklicka på sidoknappen och använd Face ID för att genomföra köpet. Kontrollera att du har Apple Pay inställt och att du har aktiverat Face ID under Inställningar > Face ID och lösenkod.
  • Med Appel Watch dubbelklickar du på knappen på sidan och håller Apple Watch mot terminalen.

Hur betalar jag med Apple Pay i appar eller på nätet med iPhone, iPad eller Mac?

• Med iPhone eller iPad: Välj Apple Pay som betalmetod och håll fingret på Touch ID eller använd Face ID för att genomföra köpet.
  • Med Mac: välj Apple Pay som betalmetod och bekräfta köpet med din iPhone.