Google Pay — First Card - Få mer tid til det som er viktig.

Kundestøtte

Google Pay

Hvordan kommer jeg i gang med Google Pay?

Google Pay er bare minutter unna. Du kan komme i gang gjennom Google Pay eller Nordea Wallet med alle Android telefoner eller nettbrett som bruker Android Lollipop 5.0 eller nyere og som også tilbyr kontaktløse betalinger.

Hvordan komme i gang med Google Pay gjennom Nordea Wallet?

Nordea Wallet er en mobil wallet-løsning hvor du kan se alle dine Nordea betalings- eller kredittkort og følge forbruket i sanntid. I Nordea Wallet kan du enkelt få en oversikt over ditt månedlige forbruk, finne kjøp gjort med kort eller per brukersted. Du kan også legge til ditt First Card i Google Pay gjennom Nordea Wallet.

1. Legg til kortet ditt i Google Pay gjennom Nordea Wallet (kontroller at din lokale Google Play Store tilbyr siste versjon)
  2. Åpne Nordea Wallet app.
  3. Velg ditt kort og klikk ”Legg til i Google Pay”.
  4. Følg stegene i registreringen og kort-informasjonen blir lagt til.
  5. Aksepter betingelsene.
  6. Last ned Google Pay app fra Google Play.
Hvordan komme i gang med Google Pay gjennom Google Play

Legg kortet ditt opp i Google Pay gjennom Google Play:

1. Last ned Google Pay fra Google Play og åpne det
  2. Klikk på “+ Betalingsmetode” knappen på betalingsdelen og følg instruksjonene.
  3. Aksepter betingelsene.
  4. Bekreft registreringen i Nordea Wallet app (kontroller at din lokale Google Play Store tilbyr siste versjon)

Fokusert på sikkerhet?

Når du bruker din telefon som betalingsmiddel i en butikk, sender ikke Google Pay ditt debet- eller kredittkort-nummer sammen med betalingen. I stedet brukes et virtuelt kontonummer som inneholder din informasjon, slik at din kortinformasjon forblir sikker.

Hvordan betaler jeg med Google Pay?

I butikker med din smarttelefon

Google Pay fungerer på din Android-telefon eller nettbrett alle steder der kontaktløse betalinger aksepteres.

For betaling av småbeløp holder du bare telefonen nær betalingsterminalen. Når du betaler større beløp, lås opp telefonen og hold den tett på terminalen. Du trenger ikke engang å åpne appen.

Gjør hurtige betalinger online.

Med Google Pay på telefonen , kan du betale med noen få klikk i apper og i web'en. Følg bare betalingsrutinen - og det er det. Intet behov for å legge inn betalingsinformasjon.

Hvordan skiller mobile betalinger seg fra tradisjonelle kontaktløse betalinger?

Du kan også gjøre kjøp som overstiger kr 400. Du låser bare opp telefonen og holder den tett på den kontaktløse betalingsterminalen. Det er intet behov for å verifisere betalingene hver for seg så lenge telefonen er ulåst.

Hvordan vet jeg at betalingen ble gjort?

Betalingsterminalen gir beskjed når betalingen er akseptert. Ved online betalinger er betalingen gjennomført når du ser beskjeden om at betalingen er gjennomført.

Hvor og når er betalingen gjennomført?

Dine betalinger belastes på samme måte som ved betalinger med ditt kort.

Kan jeg bruke Google Pay på en stasjonær Android-maskin ?

Dessverre fungerer ikke Google Pay på stasjonære maskiner.