Mitt Kort Online & First Card app — First Card - Få mer tid til det som er viktig.

Kundestøtte

Mitt Kort Online & First Card app

Hvordan logger jeg på First Card app?

Du logger på First Card app ved å bruke BankID eller BankID på mobil.

Hvor kan jeg se mine kortkjøp?

Du kan finne dine kortkjøp i First Card app eller på Mitt Kort Online.

Hvorfor skal jeg bruke First Card app?

I appen kan du

• aktivere kortet ditt
  • administrere ditt eget oppsett av kortet
  • se dine fakturaer og se alle dine kjøp
  • se og hente kjøp fordelt på kategorier (opptil 12 måneder med data lagret i appen)
  • finne mer informasjon om forsikringen og kortet
  • kontakte kundeservice gjennom sikker melding
  • administrere sikkerhetselementer for kortet, for eksempel aktivere kortet for e-handel (kun tilgjengelig i Sverige) og velge å blokkere kortet for kjøp i spesifikke regioner i verden (kun tilgjengelig i Sverige og Finland for tiden). Om kortet er tapt, kan du midlertidig stenge kortet for bruk.
  • om du ikke finner kortet, så kan du midlertidig stenge det i appen mens du leter. Du stenger det under Åpne og stenge kort. Finner du ikke kortet, er det viktig at du ringer vår kundeservice og sperrer kortet.

Til hvilke telefoner og nettbrett kan jeg laste ned First Card app?

First Card app er tilgjengelig på både Apple og Android telefoner og nettbrett. Vennligst logg in med BankID eller BankID på mobil. Det språk som er valgt for din telefon eller nettbrett, blir automatisk det du får i appen.

Jeg vil gi en tilbakemelding om appen. Hvem kontakter jeg?

Vi ønsker alle tilbakemeldinger velkommen. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice - kontaktdata finner du nederst på siden.

Hva kan jeg bruke Mitt Kort Online Servicen til?

Online tjenesten kan du bruke til:

• se kjøp og fakturaer allerede før fakturaen ankommer
  • se dine fakturaer og se alle dine kjøp
  • se og hente kjøp fordelt på kategorier (opptil 24 måneder med data lagret)
  • kontakte kundeservice gjennom sikker melding
  • administrere sikkerhetselementer for kortet, for eksempel aktivere kortet for e-handel (kun tilgjengelig i Sverige) og velge å blokkere kortet for kjøp i spesifikke regioner i verden. Om kortet er tapt, kan du midlertidig stenge kortet for bruk.

Tips: Alle dine kjøp kan eksporteres til Excel. Det er enkelt å markere de kjøp du ønsker å eksportere og trykk deretter på Excel-knappen.

Hvordan logger jeg inn på Mitt Kort Online?

Vennligst klikk på Login-knappen opp til høyre på siden og følg instruksjonene.

Jeg har ikke norsk fødselsnummer. Hvordan logger jeg inn?

Vennligst kontakt oss gjennom First Card app, Mitt Kort Online eller ved å ringe kundeservice om du ønsker å bruke våre online-tjenester uten å ha et norsk fødselsnummer. Kontaktdata finner du nederst på siden.