PIN-kode — First Card - Få mer tid til det som er viktig.

Kundestøtte

PIN-kode

Jeg har glemt min PIN-kode, hva gjør jeg?

Vennligst ta kontakt med oss gjennom First Card app, Mitt Kort Online eller ved å ringe kundeservice. Kontaktdata finner du lenger ned på siden.

Hvor mange ganger kan jeg taste inn feil PIN før kortet stenges?

Kortet stenges automatisk om feil PIN tastes tre ganger etter hverandre i kortets levetid frem til utløpsdato. Vennligst ta kontakt med oss gjennom First Card app, Mitt Kort Online eller ved å ringe kundeservice. Kontaktdata finner du lenger ned på siden.