Apple Payn käyttöönotto — First Card - Enemmän aikaa yrityksesi tärkeimmille asioille

Tuki

Apple Pay

Miten aloitan Apple Payn käytön?

Apple Payn käyttöönotto First Card -mobiilisovelluksen kautta

Lisää korttisi Apple Payhin First Card -sovelluksessa:

1. Avaa First Card -sovellus.
  2. Mene Kortit-näytölle, ja paina "Lisää Apple Lompakkoon" -painiketta.
  3. Tunnistaudu henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi ja seuraa rekisteröinnin vaiheita, niin kortin tiedot päivittyvät.
  4. Hyväksy käyttöehdot. First Card -sovellus kertoo onnistuneesta kortin lisäyksestä.
Apple Payn käyttöönotto Apple Lompakon kautta

Lisää korttisi Apple Payhin Apple Lompakko-sovelluksessa:

1. Avaa Apple Lompakko.
  2. Napauta + -painiketta ja seuraa rekisteröinnin vaiheita, niin kortin tiedot päivittyvät.
  3. Hyväksy käyttöehdot.
  4. Vahvista kortin lisääminen Apple Lompakkoon First Card -sovelluksen kautta.

Kuinka turvallinen Apple Pay on?

Korttinumeroasi ei koskaan talleteta laitteeseesi, Applen palvelimille tai jaeta kauppiaille. Apple Pay käyttää jokaiseen ostokseen laitekohtaista numeroa ja uniikkia maksutapahtumakoodia, joten maksaminen on yksityistä ja turvallista. Jokainen maksutapahtuma vaatii sinulta vahvistuksen sormenjäljellä (Touch ID).

Edellytyksenä iOS 11 tai uudempi.

Miten maksan Apple Payllä?

Kaupassa

Pidä iPhone lähellä langatonta maksupäätettä ja sormeasi Touch ID -painikkeella. Apple Watch –kellolla, tuplaklikkaa sivun painiketta ja pidä kelloa maksupäätteen vieressä.

Sovelluksissa ja verkkosivuilla

Valitse maksutavaksi Apple Pay ja vahvista sormenjälkesi avulla Touch ID:n kautta.

Mac-tietokoneella

Valitse maksutavaksi Apple Pay ja vahvista iPhonen tai Apple Watch –kellon kautta.