Online-palvelut & First Card -sovellus — First Card - Enemmän aikaa yrityksesi tärkeimmille asioille

Tuki

Online-palvelut & First Card -sovellus

Miten kirjaudun First Card -sovellukseen?

Kirjaudu sovellukseen pankkitunnuksillasi. Sovellus kysyy sinulta lupaa avata pankkisi tunnistaumisprosessi. Huom. sovelluksen alalaidassa tulee olla valittuna Luottokorttini on myönnetty Suomessa.

Missä voin nähdä korttitapahtumani?

Näet korttitapahtumasi First Card -sovelluksessa ja Kortinhaltijan verkkopalvelussa.

Vinkki: Jos olet hukannut ostokuitin voit käyttää hakutoimintoa First Card sovelluksessa tai verkkopalvelussa löytääksesi oston. Tämä helpottaa kauppiaan työtä löytää tapahtuma heidän järjestelmistään.

Mitkä ovat First Card -sovelluksen & Kortinhaltijan verkkopalvelun edut?

First Card -sovelluksessa ja Kortinhaltijan verkkopalvelussa voit:
  • aktivoida korttisi
  • muuttaa korttisi maarajauksia
  • nähdä laskutetut ja laskuttamattomat korttitapahtumat
  • tarkistaa ja hakea ostoja ja nostoja
  • lähettää viestejä turvallisesti asiakaspalveluumme
  • lähettää palautetta
Kortinhaltijan verkkopalvelussa voit:
  • nähdä jopa kahden vuoden takaiset tapahtumat ja suodattaa niitä
  • vinkki: Voit myös viedä korttitapahtumasi Exceliin
  • nähdä korttiin liittyvät laskut
First Card -sovelluksessa voit:
  • estää kortin käytön tilapäisesti
  • nähdä vuoden takaiset tapahtumat
  • lisätä korttisi Apple/Google lompakkoihin.

Millä laitteilla voin käyttää First Card -sovellusta?

First Card app on käytettävissä sekä Apple että Android -laitteilla. Laitteen kieli määrittää sovelluksen kieliversion.

Haluan antaa palautetta sovelluksesta. Minne voin lähettää palautteen?

Otamme ilomielin vastaan kaiken palautteen! Voit laittaa palautetta suojatulla viestillä First Card -sovelluksen tai Kortinhaltijan verkkopalvelun kautta. Voit halutessasi myös soittaa First Card -asiakaspalveluumme numeroon 0200 52100.

Miten kirjaudun Kortinhaltijan verkkopalveluun?

Kirjautuminen tapahtuu oikeasta yläkulmasta löytyvän linkin kautta.

Minulla ei ole pohjoismaista henkilötunnusta. Miten pääsen kirjautumaan palveluihin?

Ota yhteyttä First Card -asiakaspalveluumme 0200 52100.