Google pay til First Card — First Card - Mere tid til det der betyder noget

Support

Google Pay

Hvordan kommer jeg i gang med Google Pay?

Google Pay er et nemt og brugervenligt redskab, som du kan komme i gang med at anvende på få minutter. Du kan tilgå Google Pay via din Android-enhed på følgende to måder:

• Via Nordea Wallet, hvis du er privatkunde i Nordea

• Via Google Pay, hvis du ikke er privatkunde i Nordea

Via Nordea Wallet:

Nordea Wallet er en app, hvor du kan se alle dine Nordea-kort og køb.

Download Nordea Wallet her.

Tilføj dit kort til Google Pay via Nordea Wallet:

1. Tjek, at du har den seneste version af Nordea Wallet og åbn appen.
  2. Vælg dit kort og tryk på "Føj til Google Pay".
  3. Følg vejledningen, og dine kortoplysninger bliver tilføjet.
  4. Accepter vilkårene.
  5. Download Google Pay-appen fra Google Play.

Via Google Pay:

Tilføj kort i Google Pay:

Download Google Pay fra Google Play og åbn appen.

Tryk betaling og vælg +Betalingsmetode.

Accepter vilkårene.

Bekræft din registrering i Nordea Wallet-appen.

Hvis du ikke er privatkunde i Nordea, skal du bekræfte tilmeldingen ved at ringe til Nordea på +46 84 02 59 55

Sikkerhed?

Når du betaler med telefonen i forretninger, så sender Google Pay ikke dine kortoplysninger sammen med din betaling. I stedet sendes et virtuelt kontonummer som gør det ud for den relevante information - og dine kortoplysninger er i sikkerhed.

Hvordan betaler jeg i butikker med Google Pay?

Du har mulighed for at bruge Google Pay alle steder, der accepterer kontaktløse betalinger.

Når du betaler små beløb, skal du holde din telefon nær kortterminalen, hvorefter betalingen gennemføres med det samme. Betaler du større beløb, skal du låse din enhed op og holde den tæt på terminalen, men du slipper altid for at åbne selve appen.

Hvordan betaler jeg med Google Pay i apps eller online butikker?

Med Google Pay kan du altid betale med et par simple klik i en app eller på nettet. Det eneste, du skal gøre, er at følge betalingsproceduren på den pågældende side. På denne måde slipper du bl.a. for besværet med at indtaste dine betalingsoplysninger, når du handler online.