Ny inloggning till Mitt Kort Online

Vi har lanserat en ny version av Mitt Kort Online. Du behöver använda den nya länken här på hemsidan när du loggar in. Försöker du logga in via ett tidigare sparat bokmärke så kommer det inte att fungera.

Support

Apple Pay

Hur ansluter jag mig till Apple Pay?

Lägg till kort i Apple Pay via Apple Wallet:

1. Öppna Apple Wallet.
  2. Klicka på + tecknet och följ instruktionerna för att lägga till ditt kort.
  3. Godkänn villkoren.
  4. Verifiera kortet enligt instruktion.

Eller lägg till kort i Apple Pay via Nordea Wallet:

1. Uppdatera till senaste versionen av Nordea Wallet appen. Öppnas i nytt fönster.
    Identifiera dig med Mobilt BankID.
  2. Välj ett kort och klicka på “lägg till i Apple Wallet”.
  3. Följ instruktionerna och all din kortinformation läggs till.
  4. Godkänn villkoren och du är klar.

Du kan också enkelt ansluta dig till Apple Pay genom att gå in i din First Card app.

Hur betalar jag i butik med iPhone eller Apple Watch?

• Dubbelklicka på ”Touch ID”, eller håll din iPhone mot kortterminalen med fingret på Touch ID .
  • Med Appel Watch dubbelklickar du på knappen på sidan och håller Apple Watch mot terminalen.
  • Med iPhone X så dubbelklickar du på sidoknappen och använder Face ID för att genomföra köpet. Kontrollera i din Iphone X att du har Apple Pay inställt och att du har aktiverat Face ID under Inställningar > Face ID och lösenkod.

Hur betalar jag med Apple Pay i appar eller på nätet med iPhone, iPad eller Mac?

• Med iPhone eller iPad: välj Apple Pay som betalmetod och håll fingret på Touch ID. Om du har en Iphone X använder du Face ID för att genomföra köpet.
  • Med Mac: välj Apple Pay som betalmetod och bekräfta köpet med din iPhone.