Problem att logga in

Det har lanserat en ny version av Mitt Kort Online denna vecka och vissa användare upplever problem med att logga in. Vi beklagar detta och arbetar för fullt för att lösa problemet. Vi hänvisar till First Card-appen tills problemet är löst.

Support

Ansökningsblanketter

Här hittar du First Cards ansökningsblanketter

Som ny kund hos First Card fyller du först i Grundansökan företagsavtal. Efter det fyller du i Kortansökan First Card, för att ansöka om kort till dig eller dina anställda.

Har du redan ett avtal med oss, använder du Kortansökan First Card, för att ansöka om fler kort till dig eller dina anställda.

Rekommendation

Om du önskar ladda ner ansökan i PDF - och använder google chrome kan du uppleva problem att visa eller använda PDF-dokument i din browser, prova då istället att ladda ner blanketten till datorn och öppna det med Adobe Acrobat Reader.

Om du önskar göra en E-ansökan - använd gärna google chrome för bästa användarupplevelsen

Grundansökan företagsavtal
Din ansökan behandlas normalt inom 5 arbetsdagar. Därefter kan ditt företag börja skicka in kortansökningar.

Kortansökan
- om företaget redan har ett företagsavtal där företaget är betalningsansvarig
Det tar normalt 2 arbetsdagar för oss att hantera din ansökan och skicka ditt kort. Kortet når dig 2-3 arbetsdagar senare.

Kortansökan First Card med företaget som betalningsansvarig

Kortansökan First Card med företaget som betalningsansvarig med faktura till kortinnehavarens hemadress

Kortansökan First Card Resekort

Kortansökan - om företaget redan har ett företagsavtal där kortinnehavaren är betalningsansvarig
Det tar normalt 2 arbetsdagar för oss att hantera din ansökan och skicka ditt kort. Kortet når dig 2-3 arbetsdagar senare.

Kortansökan First Card med privat betalningsansvar

Kortansökan – om företaget redan har avtal om Inköpskort
Det tar normalt 2 arbetsdagar för oss att hantera din ansökan och skicka ditt kort. Kortet når dig 2-3 arbetsdagar senare.

Kortansökan Inköpskort

Övriga blanketter
Find English application forms here

Swedish First Card application forms in English.