Har du fått ett nytt kort eller PIN-brev från First Card?

Nu får du som Business Gold kund ditt nya First Card och PIN-brev. Har du frågor kring kortbytet och förändringen hittar du mer information här.

Support

Mitt Kort Online & vår app

Var kan jag se mina kortköp?

Du hittar dina köp och uttag i appen eller på Mitt Konto Online.

Tips! Om du har tappat bort ditt kvitto kan du använda tjänsten Sök för att hitta ditt köp i appen. Det gör det enklare för butiken att plocka fram köpet i sina system och det räcker oftast för att du ska kunna reklamera eller returnera en inköpt vara.

Vad är fördelarna med First Cards app?

I appen kan du:

• Aktivera ditt kort.
  • Öppna ditt kort för onlineköp och begränsa i vilka länder ditt kort kan användas.
  • Granska nya kortköp och fakturerade köp/uttag.
  • Få notiser om när ett köp gjorts med kortet.
  • Granska och hämta köp per kategori upp till tolv månader.
  • Läsa frågor och svar om kortet och kortförsäkringen.
  • Läsa om våra partnererbjudande kopplade till kortet.
  • Kontakta kundservice via säker meddelandetjänst eller telefon.

Hur loggar jag in i First Card app?

Du loggar in i vår app med ditt personnummer och Mobilt BankID.

Till vilka enheter kan jag ladda ner First Cards app?

Appen är tillgänglig för både Apple- och Androidenheter. Logga in med Mobilt BankID. Om du har angett engelska som språk för din enhet (smarttelefon, surfplatta) får du den engelska versionen av vår app, men den finns även på alla nordiska språk.

Jag har frågor, synpunkter eller förslag om appen. Vem kontaktar jag?

Ställ dina frågor, ge dina synpunkter eller förslag om appen till kundservice 0771 40 71 70.

Vad är Mitt Kort Online?

Mitt Kort Online är en onlinetjänst som du loggar in till från firstcard.se.

Där kan du:

• Aktivera ditt kort.
  • Öppna ditt kort för onlineköp och begränsa i vilka länder ditt kort kan användas.
  • Se köp och uttag innan fakturan kommer och även se fakturerade köp/uttag.
  • Se och granska köp och uttag och fakturahistorik för de senaste 24 månaderna.
  • Granska köp för visst tidsintervall eller enligt andra sök kriterier.
  • Kontakta kundservice via säker meddelandetjänst.

Tips! Om du vill läsa dina köp och uttag i Excel-format markerar du bara dem och exporterar till Excel genom att klicka på Excel-knappen. Du bestämmer själv hur informationen ska presenteras. All information sparas i två år!

Hur loggar jag in på Mitt Konto Online via firstcard.se?

Du loggar in på tjänsten på www.firstcard.se med Mobilt BankID. Du hittar inloggningen längst upp till höger på webbplatsen.

Jag har inte svenskt personnummer. Hur loggar jag då in?

Var vänlig ta kontakt med vår kundservice 0771 40 71 70 om du vill använda vår onlinetjänster, utan att ha tillgång till Mobilt BankID. .

Hur kommer jag igång med Mobilt BankID?

Du går in på din Internetbank och laddar ner det.

Ladda ner vår app till din Apple enhet (App store).

Ladda ner vår app till din Android (Google Play).

Läs mer om First Card app.

Logga in på Mitt Kort Online.